club van 25

Lid worden van de club van 25?

De club van 25 bestaat uit (oud-)leden, ouders, fans, begunstigers en iedereen die JongNL Born een warm hart toedraagt en een extra steentje wil bijdrage aan het jeugd- en jongerenwerk in Born.

 

De club van 25? Een goed idee! 

Het doel van de club van 25 is in de basis het groepswerk te bevorderen en het financieren van projecten die anders niet of niet gemakkelijk uit de gewone middelen zouden kunnen worden gefinancierd.

Als lid van JongNL Born betaal je contributie waarmee JongNL in principe alle noodzakelijke uitgaven kan doen. Toch blijven er altijd wensen onvervuld omdat daarvoor binnen de begroting geen ruimte is. In dat geval kan het bestuur van JongNL Born een verzoek doen op het potje van de Club van 25.

Hierbij kun je denken aan vervanging of aanschaf van materialen en het organiseren van (bijzondere) uitstapjes en activiteiten voor de leden van JongNL Born, enzovoort.

Het geld van de club van 25 is dus niet zomaar bestemd voor de clubkas. Het geld wordt geïnvesteerd binnen de club waarvan alle leden profijt hebben.

 

Iedereen kan lid worden! Je hoeft geen lid te zijn of lid te zijn geweest van JongNL Born. 

  • Het lidmaatschap van de club van 25 bedraagt € 25,00 per jaar, of meer als je dat wil;
  • Het lidmaatschap van de club van 25 loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december en wordt aan het einde van deze periode automatisch telkens met een jaar verlengd;
  • Het lidmaatschap van de club van 25 wordt jaarlijks in januari via automatische incasso geïnd. Je wordt lid door je aan te melden middels het aanmeldingsformulier.

Lid worden van de club van 25? Download rechtsboven het inschrijfformulier!
 

Mogen wij u verwelkomen bij de club van 25?